Om oss

Vi gjør en idé til virkelighet

Med årevis av erfaring innen 3D-printing, har vi raskt etablert oss som en ledende aktør i det kommersielle markedet. Hos DDD Print AS, et norsk selskap, fokuserer vi på å levere høykvalitets 3D-printede produkter til både private kunder og forretningspartnere.

Vi er stolte av å betjene et bredt spekter av bransjer, inkludert oljeindustrien, maritim sektor, transportvesenet og helsevesenet. Vår ekspertise strekker seg fra 3D-modellering basert på tegninger, beskrivelser eller fysiske modeller, til å håndtere store produksjonsvolumer takket være vår betydelige kapasitet.

Les mer om materialene vi tilbyr her

Vi har levert tusenvis av ordre og er en pålitelig leverandør for kunder i Norge og syv andre europeiske land gjennom vårt nettverk av bedriftspartnere. Vår forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet er kjernen i alt vi gjør.

Hvis du er en designer, har en ide eller ønsker et uforpliktende pristilbud, nøl ikke med å kontakte oss for en skreddersydd løsning!

Hvorfor velge DDD Print?

Miljø

En profesjonell produksjonstjeneste dekker etterspørselen til private og bedrifter. Vi er eksperter på produksjon, og vi vil derfor også oppleve mindre svinn, unødvendig ressursbruk og utstyr som står ubrukt. Vi fokuserer på bærekraft ved å bruke miljøvennlige materialer, redusere avfall, optimalisere energiforbruk og støtte resirkulering.

Stor kapasitet

Vi er spesialister på effektiv masseproduksjon for omfattende bestillinger. Med solid erfaring i å håndtere store oppdrag, kan vi raskt og smidig levere omfangsrike bestillinger tilpasset dine behov.

Kontakter

DDD Print har blitt en sentral arena for norsk 3D-printing. Kontakt oss for alle henvendelser relatert til 3D-printing. Vi skal prøve å hjelpe deg!

3D-modellering

Velg oss for førsteklasses 3D-modellering! Med lang erfaring og et engasjert team av eksperter, bringer vi dine ideer til virkelighet og streber etter å overgå dine forventninger. Vi spesialiserer oss i modellering av prototyper, produktdesign og mer, alt til konkurransedyktige priser!

Sikkerhet

Vi behandler dine filer med respekt. Vi bruker NDA-kontrakter ved klientens ønske. Ved forespørsel så sletter vi dine filer.

Hasteoppdrag

Vi besitter solid erfaring i å effektivt administrere og levere hurtige oppdrag for både bedrifts- og privatkunder. Vårt kompetente team arbeider målrettet for å møte kritiske tidsfrister, samtidig som vi opprettholder kvaliteten på våre 3D-printede produkter.