Om oss

Vi gjør en idé til virkelighet

Vi har årevis med erfaring med 3D-printing og har innen kort tid etablert oss godt i det kommersielle markedet. Vi satser både på direkte salg til private kunder, men også salg via leverandører. DDD Print AS er et norsk selskap.

Vi har kunder i en rekke næringer, blant annet i oljebransjen, maritime næringer, vegvesenet, helsevesenet m.fl. 

Les mer om materialene vi tilbyr her

Vi tilbyr tjenester som 3D-modellering etter tegning, beskrivelse eller en fysisk modell. Vi har stor produksjonskapasitet og har erfaring fra tusenvis av ordre! Vi selger produkter i Norge og eksporterer til fem europeiske land gjennom våre bedriftspartnere.

Er du en designer, har du en ide eller behov for et pristilbud? Ikke nøl med å ta kontakt!

Hvorfor velge DDD Print?

Miljø

En profesjonell produksjonstjeneste dekker etterspørselen til private og bedrifter. Vi er eksperter på produksjon, og vi vil derfor også oppleve mindre svinn, unødvendig ressursbruk og utstyr som står ubrukt. I tillegg bruker vi resirkulerte materialer der vi kan.

Stor kapasitet

Vi er eksperter på masseproduksjon ved store bestillinger. Vi har erfaring med store oppdrag og kan levere store bestillinger raskt ved behov.

Kontakter

DDD Print har blitt en sentral arena for norsk 3D-printing. Kontakt oss for alle henvendelser relatert til 3D-printing. Vi skal prøve å hjelpe deg!

3D-modellering

Trenger du en modell, men trenger hjelp til å tegne, eller eventuelt redigere? Vi har lang erfaring med avansert 3D-modellering. Send oss tegninger, bilder eller beskrivelse til mail@dddprint.no

Stort byggevolum

Vi kan tilby stort byggevolum

Sikkerhet

Vi behandler dine filer med respekt. Vi bruker NDA-kontrakter ved klientens ønske. Ved forespørsel så sletter vi dine filer.

Hasteoppdrag

Vi har god erfaring med å håndtere og levere hasteoppdrag til både bedrifter og private.