Kontaktskjema

Ofte spurte spørsmål

Du kan laste opp 3D-modellen din direkte på nettstedet vårt (trykk her)  i et støttet filformat, for eksempel STL, OBJ eller 3MF. Følg instruksjonene på siden for å fullføre bestillingen. Har du flere filer, eller ønsker å sende på mail istedet, send det til mail@dddprint.no

Ja, vi kan gi et pristilbud basert på modellens størrelse, materiale, etterbehandling og antall enheter. Vennligst kontakt oss med detaljer om prosjektet ditt for et skreddersydd tilbud.

Vi kan skrive ut en rekke 3D-modeller, inkludert prototyper, dekorative gjenstander, reservedeler, verktøy og mer. Ta kontakt med oss hvis du har spesifikke forespørsler om modeller.

Du kan trygt betale med Vipps eller kort i vår kasse. Dersom du ønsker å betale via faktura må du ta kontakt med oss.

Pakken sendes med posten, rett til din postkasse gitt at du har plass. Dersom pakken er for stor, vil den bli utlevert ved ditt nærmeste utleveringssted. Du vil bli varslet på SMS og/eller på mail når pakken er levert i postkassen!

Produksjonstiden varierer avhengig av størrelsen, kompleksiteten og antall enheter i bestillingen. Normalt tar bestillinger hos oss mellom 0 og 3 virkedager.

Ja, vi tilbyr design- og modifikasjonstjenester for 3D-modeller. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov og få et tilbud.

Ja, vi prismatcher konkurrenter på tjenester og oppdrag.

Vi bruker en rekke materialer, inkludert PLA, ABS, PETG, nylon og resin. Valget av materiale avhenger av ønsket utseende, styrke og funksjon for det ferdige produktet. Sjekk vår materialguide (klikk her)

Vi aksepterer vanligvis STL, OBJ og 3MF filformater. Hvis du har en modell i et annet format, ta kontakt med oss for å se om vi kan konvertere den.

Maksimal størrelse på en 3D-utskrift avhenger av vår skriverkapasitet. Ta kontakt med oss for spesifikke mål og muligheter.

Ja, vi tilbyr rabatter for store bestillinger og bedriftskunder. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov og få et tilpasset tilbud.