Kontaktskjema

Ofte spurte spørsmål

Du kan trygt betale med Vipps eller kort i vår kasse. Dersom du ønsker å betale via faktura må du ta kontakt med oss.

Pakken sendes med posten, rett til din postkasse gitt at du har plass. Dersom pakken er for stor, vil den bli utlevert ved ditt nærmeste utleveringssted. Du vil bli varslet på SMS og/eller på mail når pakken er levert i postkassen!

Vipps vil fjerne reservasjonen av beløpet innen få virkedager

Dette varierer. Gjennomsnittlig blir ordre sendt en virkedag etter bestilling. Produksjonstid kan være alt fra 0 til 7 virkedager, basert på om vi har varene på lager, hvor høy etterspørsel vi har i perioden og hvor stor din ordre er.

Du vil bli varslet når pakken er sendt og levert. Postens leveringstider varierer fra 2-6 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor.

Ja, vi prismatcher konkurrenter på tjenester og oppdrag.

Ja, vi sender komplette produkter.

Vi produserer modellene selv. Vi har designet flere av modellene, og de fleste som vi ikke har designet selv har vi gjennom erfaring og tilbakemeldinger fra tidligere kunder tilpasset og re-mikset slik at de har blitt bedre enn det orginalet designet. Alle modeller vi selger har vi kommersielle rettigheter til. 

Vanligvis ikke, men vi kan gjøre enkelte unntak. Ta isåfall kontakt med oss

I over 90% av oppdragene våre så bruker vi PLA, PET-G og ABS. Vi tilbyr dessverre ikke per dags dato printing i metall. Sjekk vår materialguide (klikk her)