Materialeguide - DDD Print

PLA

PLA (Polylactic Acid) er et miljøvennlig og biologisk nedbrytbart materiale som gir jevne og fine overflater på de ferdige produktene. Det er ideelt for dekorative gjenstander, prototyper og lavbelastningsdeler. PLA er kjent for sine skarpe detaljer og allsidighet i bruksområder.

PETG

PETG (Polyetylentereftalatglykol) er et slitesterkt og allsidig materiale som gir sterke og holdbare 3D-printede produkter med god lagadhesjon og glatte overflater. Det er ideelt for funksjonelle deler, kabinetter og utendørs bruksområder, der styrke og motstand mot fuktighet er viktig.

ABS

ABS (Akrylnitril-butadien-styren) er et robust og slagfast materiale som produserer sterke og holdbare 3D-printede produkter med god temperatur- og kjemikaliebestandighet. ABS er populært for bruksområder som krever soliditet og holdbarhet, for eksempel i produksjon av holdbare bildeler, maskinkomponenter, kjøkkenredskaper og slitesterke leker.

TPU

TPU (Termoplastisk polyuretan) er et fleksibelt og elastisk materiale som gir bøyelige og støtdempende 3D-printede produkter med utmerket slite- og støtmotstand. Det er ideelt for mobiltelefonetui, tetninger og sportsutstyr, der fleksibilitet og motstand mot oljer, fett og kjemikalier er nødvendig.

Andre materialer

Vi tilbyr et utvalg av spesialmaterialer for 3D-printing på forespørsel, som passer til unike og spesifikke bruksområder. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og veiledning om det beste materialet for ditt prosjekt.